enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2527
EURO
36,9972
ALTIN
3.026,84
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Parçalı Bulutlu
20°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

Son Paylaşımı Gündem Oldu!


FETÖ’nün manevi oğlu Enes Kanter’in son paylaşımı gündem oldu! Fetullah Gülen’in adını bile anmadıFetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen’in manevi oğlu olarak bilinen basketbolcu Enes Kanter’in mesaj yayınlamaması gündem oldu. Kanter’in son paylaşımı ise dikkat çekti.Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı A’BD’de tedavi gördüğü hastanede öldü. Ölüm haberinin ardından gözler manevi oğulları Hakan Şükür ve Enes Kanter’e çevrildi.HAKAN ŞÜKÜR’DAN FETULLAH GÜLEN AÇIKLAMASIEski futbolcu Şükür, Gülen’in ölümüyle ilgili, “Ne eksik ne fazla. Herkes sıfatlarından ayrılmış olarak o teraziye çıkacak; çırılçıplak. Ölüm hak. Her canlı ölümü tadacak. Tatmayacakmış gibi yaşayanlar bile. Allah rahmeti ve Adaleti ile muamele etsin herkese..” ifadelerini kullansa da Enes Kanter sessizliğe büründü.
‘MANEVİ BABASINI’ ÇABUK UNUTTUÖrgüte toplamda 110 milyon dolar bağışladığını itiraf eden ve Gülen’in manevi oğlu olarak bilinen Kanter sosyal medyada herhangi bir paylaşım yapmadı. Manevi babasının ölümüyle ilgili paylaşım yapmayan Kanter, saatler önce Norveç’te çocuklara basketbol öğrettiği anları paylaştı. Kanter’in paylaşımına adeta yorum yağdı.