enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2530
EURO
37,1893
ALTIN
2.989,33
BIST
8.946,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

Eşiyle Severek Evlenen Kadın


“Hiç umut yok, artık eşinize veda etmeniz gerekiyor.” Doktorlar İngiltere’de yaşayan ve çok nadir görülen bir hastalık nedeniyle komaya giren genç kadının yaşam destek ünitesinden ayrılması gerektiğini eşine böyle açıklıyordu. 40 yaşındaki Jenny’nin kocası ise son bir kez eşinin beyin fonksiyonlarının kontrolü için MR’a sokulmasını ve bir şans verilmesi için fişinin çekilmemesini istiyordu. O anda tartışmalar başladı ve ne olduysa oldu.
Genç kadın gözlerini açtı, doktorlar şoke oldu eşi ise sevinçten ne yapacağını bilemedi.
DOKTORLARLA TARTIŞMAYI DUYDU GÖZLERİNİ AÇTI
Nadir görülen bir sinir sitemi hastalığı olan ve bilincin kapanmasına neden olan Guillain-Barre Sendromu hastası Jenny Bone, kocasının doktorlarla tartışmasını duyunca hayata geri döndü.
DUYUYORDUM AMA TEPKİ VEREMİYORDUM
Doktorlar artık hiç umut olmadığı gerekçesiyle yaşam destek ünitesini kapatmayı önerince buna karşı çıkan Jenny’nin kocası eşini hayata döndüren sözleri söylemiş oldu. Bu tartışmayı duyan 40 yaşındaki İngiliz kadın Jenny birden yaşam sinyalleri vermeye başladı ve belki de ölümünden saniyeler önce hayata geri döndü.
Jenny “Etrafımdaki konuşmaları duyabiliyordum. Ancak tepki veremiyordum. Doktorların yaşam destek ünitesini kapatma önerisine eşim karşı çıkınca hayata dönmeyi başardım” dedi. Hastalığının üzerinden 1 yıl geçmiş olan Jenny Bones, işine geri dönmeyi başardı ve normal hayatını sürdürüyor.