enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2575
EURO
37,2352
ALTIN
2.991,20
BIST
8.948,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

Depreme dair açıklama


SON DAKİKA: Ege Denizi’nde 4,2 şiddetinde deprem
Son depremler
Ege Denizi’nde saat 15.08’de 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Denizde meydana gelen deprem, Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine 52 kilometre uzaklıkta yaşandı.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, saat 15.08’de meydana gelen depremin merkez üssünün Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine 52 kilometre uzaklıkta olduğunu açıkladı.
Deprem nedeniyle şu ana kadar olumsuz bir durum bildirilmedi.
Konya’nın Karapınar ilçesi AFAD tarafından açıklanan verilere göre 3.9 büyüklüğünde bir depremle sarsıldı. Depremin büyüklüğünü Uluslararası Deprem Enstitüsü ise 4.3 olarak duyurdu. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 4.1 olarak açıkladı.
Konya​ güne depremle uyandı. AFAD​’dan alınan bilgilere göre Konya’da 3.9 büyüklüğünde bir deprem​ meydana geldi. Merkez üssü Karapınar​ ilçesi olan deprem saat 08.57 sıralarında oldu. Depremin derinliği, 7 km olarak ölçüldü. Deprem çevre illerden de hissedildi.
KANDİLLİ​ 4.1 OLARAK DUYURDU
Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre deprem Konya’nın Karatay ilçesinde saat 08.57 sıralarında meydana geldi.
Depremin büyüklüğü 4.1 olarak duyuruldu. Depremin derinliği ise 5.1 km olarak ölçüldü.
2 GÜN ÖNCE DE 3,6 İLE SALLANMIŞTI
Konya’da 2 gün önce de 3,6 büyüklüğünde deprem​ meydana gelmişti. Merkez üssünün Selçuklu​ olduğu aktarılmıştı.
Saat 00.54 sularında meydana gelen depremin derinliği de 7 kilometre olarak kaydedildi.
Ağrı’da bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nün verilerine göre deprem Sarıbıyık-Doğubayazıt bölgesinde, 3.3 büyüklüğünde yaşandı.
Saat 15.36 sularında yaşanan depremin derinliğinin tam 5 kilometre olduğuna dikkat çekildi.