enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9905
EURO
37,8430
ALTIN
2.821,50
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

Narın Olayında Abi Herşeyi Anlattı


Narin Güran kaybolduktan sonra arabada bulunan DNA örneklerine bir türlü cevap veremeyen, ilk tutuklanan isim olan amca Salim Güran’ın eşi Melek Güran’ın savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. Eşinden şüphelendiğini söyleyen Melek Güran, “Nevzat Bahtiyar ile eşim her zaman birlikte gezerler. Nevzat, eşime kardeşim derdi. E-ş-im’in Arif’e karşı bir kini yoktu, Eşim Narin’e neden böyle bir şey yaptı bilmiyorum.” dedi.
“E-Ş-İMDEN BAŞKA KİMSEDEN ŞÜPHELENMİYORUM”
Melek Güran, Narin’in DNA’sının Salim Güran’ın aracında bulunmasına ilişkin ise, “Narin’in kaybolduğu gün boyu araç eşimdeydi.” yanıtını veren Melek Güran, “Narin de 8 yaşında olacağından ve araba süremeyeceğinden dolayı eşimden şüphelendim. Zaten bu yüzden tutuklandı. Başka kimseden şüphelenmiyorum.” cevabını verdi.
“H-A-Y-AT K-A-D-I–NLARIYLA GÖRÜŞTÜĞÜM İÇİN ARAMA KAYITLARINI SİLDİM”
Öte yandan amca Salim Güran’ın savcılıktaki son ifadesi de ortaya çıktı. İtirafçı Nevzat Bahtiyar’ın kendisiyle ilgili söylediği, “Salim’in 200 bin TL para teklif ettiği, bunun karşılığında Narin’in c-e-s-edini yok ettiği” iddialarını yalanlayan Güran, “Nevzat’ın aleyhimde söyledikleri yalandır.” dedi. Arama kayıtlarını neden sildiği sorusuna amca Güran “Ben h-a-y-a-t k-a-d-ı-nlarıyla görüştüğüm için sildim.” yanıtını verdi.
Diyarbakır Bağlar Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolduktan 19 gün sonra çuval içerisinde c-e-s-edi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran c-i-n-a–yetiyle ilgili soruşturma devam ediyor. İstanbul C-i-n-a-yet Büro Amirliği’nde 20 yıl boyunca ci–n-a-y-et büro ve kayıp büro amirliğinde çalışan emekli c-i-n-a-yet polisi Savaş Kurtbaba, Narin c-i-n-a-yetiyle ilgili olarak halktv.com.tr’ye konuştu. Kurtbaba, “İlk baştan beri bana göre ci-n-a–yet şüphelisi abi Enes Güran. Bence Enes’i kurtarmak için anne ve diğer aile üyeleri de bu c-i-n-ayete iştirak ettiler. Tutuklu bulunan ve c-i-n-a-yetin en büyük şüp-h-elisi olarak değerlendirilen amca Salim Güran’ın telefon ve watsapp yazışmalarının da dökümü çıkarıldı. Hatta ses kayıt uygulaması üzerinden her kimle konuştuysa kayıt altına alınan görüşmeler de geri getirildi.
NEDEN RAMAZAN’A Ö-L-D-Ü MÜ DEDİ?
Amca Salim Güran’ın tutuklanan 15 yaşındaki işçisi R.A’ya attığı ses kaydında, “Kız yaşıyor mu ö-l-dü mü?” gibilerinden soru sormasını da değerlendiren Kurtbaba, “Bence c-i-n-a-yet işlendi. Sonrasında aile ne yapacağını şaşırdı ve amca Salim’i aradı. O da bulunduğu yerden yola çıktı. Bir süre sonra da R.A’yı arayarak bu soruyu sordu. O nedenle ilk baştan söylediğim gibi c-i-n-a-yeti işleyen kişi bana göre amca Salim Güran değil. Peki amca Salim kimi koruyor. Neden ci-n-a-y-eti örtbas etmek istedi. En büyük şüpheler ise anne Yüksel ve abi Enes’te. Bu ci-n-a-yeti Güran ailesinin çoğu da biliyor” diye konuştu.
GÜNDÜZ BAŞKA GECE BAŞKA
Olay günü Batman’da olduğu öğrenilen baba Arif Güran ise, savcılık tarafından serbest bırakıldıktan sonra kızı Narin Güran’ın mezarlığını ziyaret etti. Baba Güran burada gazetecilere, “Her kim Narin’i -ö-l-d-ü-r-düyse en ağır şekilde cezalandırılsın. Annesi olabilir, amcası olabilir abisi olabilir. Her kim kıydıysa cezalansın” dedi. Akşam ise verdiği röportajda baba Güran’ın, “Ben Nevzat Bahtiyar’dan şüpheleniyorum. Kızımı Nevzat öldürmüş olabilir” açıklaması ise dikkat çekti. Bu açıklaması da babaya ya bu olayın anlatıldığı ya da birini mi koruyor sorusu