enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9415
EURO
37,6825
ALTIN
2.800,42
BIST
9.442,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
30°C
İstanbul
30°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Salı Hafif Yağmurlu
26°C

Köydeki lüks araçların sırrı ne?


8 yaşındaki Narin Güran’ın k–at-l–e-d–i-lmesi sonrası herkesin birbirini tanıdığı ancak kimsenin konuşmadığı köydeki lüks araçlar gündem olmuştu. Köydeki 3 Porsche’nin sırrı çözülürken, abi Baran Güran’ın sosyal medya hesabında çakarlı araç paylaşımları yaptığı görüldü. İşte Türkiye’nin konuştuğu Güran ailesi ve Tavşantepe Mahallesi ile ilgili yeni ayrıntılar…Diyarbakır’ın Tavşantepe köyünde 21 Ağustos günü kaybolan Narin Güran’ın c-a-n-s-ız bedeni tam 19 gün sonra dere yatağında bir çuvalın içinde bulundu. Türkiye 8 yaşında k-o-r-k-unç bir c-i-n-a-y-ete -k-u-r–ban giden Narin’e ağlarken, olay ile ilgili gelen detaylar da dikkat çekti.
Halk TV Muhabiri Ferit Demir yaptığı açıklamalarda Narin c-i-n-a-y–e-t-inin işlendiği köyde lüks araçlar gördüklerini söylemişti.
Kayda Geçsin programında Barış Pehlivan, lüks araçların detaylarına ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı.
AĞABEYİN INSTAGRAM HESABINDAKİ LÜKS ARAÇLAR
“Bundan önce ağabeyin hesabına gelebilir miyiz? Narin’in fotoğrafı var. Ağabey Güran’a ait bir Instagram hesabı bu. Silinen bir hikaye var. Ailenin annemin babamın üzerine gitmeyin diyor. Leyla daha önce kaybolan çocukla Narin’in beraber olduğu bir video paylaşılmış. Bu şuan Baran Güran’ın instagram hesabı. Burada bir etiketleme var. ‘mir_motorss’ diye bir etiketleme var profilinde. Bu hesaba baktığımızda ticaret sicil gazetesinde Diyarbakır’da sahibi Narin’in soy ismi ile aynı kişiye ait. Cemal Burak Güran adlı kişiye ait Diyarbakır’da Mobilya İmalat San Tic A.Ş diye bir yer. Peki bu işletmenin ana işi nedir?