enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0723
EURO
38,0688
ALTIN
2.832,42
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

Narin’e kıyılan yer


Türkiye, 8 yaşındaki Narin Güran’ın vahşice öldürülmesi olayıyla sarsıldı. Diyarbakır’da 21 Ağustos’ta kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedeni bulunan küçük Narin’in cinayete kurban gittiği belirlendi. SABAH Gazetesi Haber Koordinatörü Abdurrahman Şimşek ve Sabah Gazetesi Haber Müdürü Nazif Karaman, A Haber canlı yayında yaptıkları açıklamalarla tüyleri diken diken etti. Yayında, minik Narin’in 21 Ağustos’ta öldürüldüğü iddia edilen ahırın görüntüleri gösterildi.
Türkiye, 8 yaşındaki Narin Güran’ın korkunç bir şekilde öldürülmesi olayına odaklandı. Diyarbakır’da 21 Ağustos’ta kaybolan ve 19 gün sonra ölü olarak bulunan Narin’in cinayete kurban gittiği tespit edildi.
İDDİALARA GÖRE NARİN’İN HAYATA VEDA ETTİĞİ YER
SABAH Gazetesi’nin Haber Koordinatörü Abdurrahman Şimşek ve Haber Müdürü Nazif Karaman, A Haber’in canlı yayını sırasında yaptıkları açıklamalarla dehşet yarattı. Yayında, küçük Narin’in 21 Ağustos’ta öldürüldüğü iddia edilen ahırın görüntüleri gösterildi.
AMCA SESLENMİŞ, İŞİM VAR YANINA GELECEĞİM DİYE
Sabah Gazetesi Haber Müdürü Nazif Karaman, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Nevzat Bahtiyar’ın ifadesindeki bilgileri paylaştı. Karaman, açıklamalarında şu sözleri dile getirdi:
Evimden ağaçları suladığım sırada 100 metre uzaklıkta Arif Güran’ın bahçesinden Salim Güran bana seslendi. Benle işinin olduğunu hazırlanmam gerektiğini arabasıyla yanına geleceğimi söyledi. Ben de Salim Güran’ı beklemeye başladım bu sırada etrafta kimse yoktu. Birkaç dakika sonra Salim Güran, arabasıyla yanıma geldi. Bana “Hemen arabana bin ve beni takip et” ifadesini ekledi.
CAMI AÇINCA GÖRDÜM
“Bu sırada Salim’in kullandığı araç içinde kimseyi ve cesedi görmedim. Salim aracıyla hareket etti ben de kırmızı aracımla onu takip ettim. Parke taşlı yolda yanyana durduk. Bu sırada Salim Güran aracındaki camı açmasıyla birlikte içerisinde bir çocuğun sarılı olduğu battaniyeyi gördüm. Bana aracının ön koltuğunu göstererek “Arif’in kızını öldürdüm, sen de bu cesedi alıp yok edeceksin” diyerek tehdit etti. Ben de bana ve aileme zarar verecek korkusuyla teklifini kabul etmek zorunda kaldım. Narin’in cesedini birlikte alarak aracımın arka koltuğunun paspaslarının üzerinde bıraktık. 2 adet terliği de Salim Güran’ın arabasından alarak benim arabama bıraktık. Salim Güran battaniyeyi aldı, kendi arabasının sağ yolcu koltuğuna bıraktı. Battaniyenin bej renginde olduğunu hatırladım. Sonrasında Salim Güran yanımdan ayrıldı ben de kendi ikametime gittim. Burada inşaat malzemeleri arasında bulduğum çuvala Narin’in cesedini koydum ardından Eğritutmaz Deresi’ne gittim. Narin’in cansız bedenini koltuk altıma alarak derenin kenarına indim, çuvalın ağzını Narin çantasından aldığım iple bağladım. Narin’in bacağında bir kesik yoktu. Cesedi bırakıp eve geldiğimde Narin’in kaybolduğu haberi duyulmuştu.”
AHIRIN YANINDA BANA KONUŞTU
“Salim Güran’ın bana seslendiği yer Arif Güran’ın evinin ahırının bulunduğu noktaydı. Salim Güran’ın Arif Güran’ın eşi ve kardeşinin eşiyle yasak aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Narin, bu ilişkiyi gördüğü için öldürülmüş olabilir.” ifadelerini kullandı