enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0660
EURO
38,0679
ALTIN
2.834,54
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

Narin bulundu mu nerede yaşıyor mu


Köy muhtarı Salim Güran’ın aracında “Narin ya baygın ya da Salim elleriyle boğmuş vaziyette yatıyor ön koltukta ve üstünde koyu kahve renginde bir battaniye vardı” dedi. Bunun üzerine de Amca Güran gözaltına alındı.
“YEMİN EDERİM KAMERA KAYITLARINI KENDİM VERDİM”
Amca Güran’ın Facebook’tan 15 Ağustos’ta yaptığı bir paylaşımın altına Çatalca şu yorumu yaptı: Salim Güran köyün muhtarıdır. HTS kayıtlarında olay öncesi ve sonrasıda Narin Güran’ın annesi ile hem mesajlar hem de aramalar kayıtları var. Olay günü Narin kaybolduktan 15-20 dk sonra bu it Salim Güran kendi aracıyla hızla köyden çıktı. Yakıtını da almıyor.
Bir petrole giriyor marketten ıslak mendil alıyor. Kamera kayıtları alındı. Yemin ederim kamera kayıtlarını kendim verdim jandarma komutanına. Benim görüntülerden hiçbir şey paylaşmamam istendi.
“MEDYAYA VERİRSEN CEZA ALIRSIN”
Hatta paylaşmamda delili medyaya vermekten ceza alırım denildi. Bu muhtar Narin’in erkek kardeşi Enes ile de görüşüyordu. Telefon kayıtlarına göre olay sonrası ve kamera kayıtlarında ne yazık ki Narin ya baygın ya da Salim elleriyle boğmuş vaziyette yatıyor ön koltukta ve üstünde koyu kahve renginde bir battaniye vardı. Muhtarı petrol çalışanları da tanıdığı için şüphe yoktu. Ayrıca muhtar telefonu kapalıydı ve 2 saat sonra köye karanlıkta dönüyor.
“DÖNDÜĞÜNDE AĞLAMIŞ, ÜZÜNTÜ SÜSÜ VERMİŞ”
Bu sefer köye döndüğünde sanki hiçbir şeyden habersiz gibi davranıp ne olmuş Narin’e diye ağlamış üzüntü süsü vermiştir.”
Diyarbakır’da kayıp Narin’i arama çalışmaları 15. gününde devam ederken sabah saatlerinde arama çalışmalarıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Jandarma, köy yakınındaki mezarlık etrafında depremde kullanılan yer altı görüntüleme cihazları ile arama yapıldı. Öte yandan Narin’in kaybolduğu tarihlerde köye girip çıkan araçlar da mercek altına alındı.
ARABADA BULUNAN ÖRNEKLER NARİN’LE EŞLEŞTİ
Öte yandan tutuklanarak cezaevine gönderilen Amca Salim Güran’ın aracında bulunan kusmuk, kan dokusu ve idrarların DNA karşılaştırılmaların da sonuçları ortaya çıktı. Araçta jandarmanın yaptığı çalışmada elde edilen kusmuk, kan dokusu ve idrarın kayıp Narin’e ait olduğu ortaya çıktı.
HİÇ ARACIMA BİNMEDİ
Sorgusunda tutuklanan amca Salim Güran, Narin’in aracına hiç binmediğini belirterek, “Evimin önünde dururken kapıları açık duruyordu. Belki o zaman Narin aracıma binmiş olabilir” demişti.
BAKAN YILMAZ: ŞÜPHE VARDI!
Öte yandan Narin soruşturması hakkında açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Şüphe vardı, tutuklama kararı tedbirdi. Soruşturma devam ediyor. Kimsenin şüphesi olmasın. En ince detaylarına ulaşıncaya kadar yargımız, savcılığımız gerekli incelemeleri yapacağız.” ifadelerini kaydetmişti.
Tüm Türkiye Narin’den haber beklerken, amcası Salim Güran tutuklandı. Muhabir Tv yazarı Tolga Demir, tutuklanmadan evvel, amca Salim Güran’la telefon görüşmeleri yaptı.
İŞTE O KONUŞMALAR…
2.GÜN
– Tolga : Selamün Aleyküm
– Salim : Aleyküm Selam
– Tolga : Salim bey geçmiş olsun
– Salim : Saolun teşekkür ederim
– Tolga : Ben İstanbul’dan arıyorum bu tarz konularla ilgili Youtube kanalımız var. Narin’den bir haber var mı?
– Salim : Kolluk kuvvetleri ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar ama henüz bir şey yok.
– Tolga : Köyünüzün içinden başka köylere yol geçiyor mu?
– Salim : Evet geçiyor
– Tolga : Bu kötü. Yoldan arabayla geçen biri Narin’i bir şey sorma bahanesiyle arabaya alıp kaçırmış olabilir.
– Salim : Olabilir valla bilemiyoruz.
– Tolga : Peki sizin daha önce çevre köylerden bu tarz kaçırma olayların olduğuna dair bir duyum falan aldınız mı?
– Salim : Hayır hiç duymadık.
– Tolga : Peki olsaydı duyar mıydınız?
– Salim : Evet mutlaka duyardık.