enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0213
EURO
38,0053
ALTIN
2.831,63
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

Narin’in Annesinden Çelişkili Sözler


Diyarbakır’da kayıp olan 8 yaşındaki Narin’in annesinin açıklamaları gündeme geldi. Gazetecilere konuşan annenin ifadelerindeki çelişkiler dikkat çekti. Anne, Narin’i en son evin çevresinde amcasıyla birlikte gördüğünü belirtti. Ancak, jandarma ve polisle yaptığı ilk görüşmelerde Narin’i görmediğini söyledi, daha sonra ise onu gördüğünü ifade etti.
Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın kaybolduğu haberinin ardından günler geçti. Arama ekipleri her yerde Narin’i bulmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu süreçte başlatılan soruşturmada, Narin’in amcası S.G. tutuklandı. Amcanın tutuklanma gerekçesi olarak, aracından alınan örnekler aktarıldı.
Amca aracında Narin’e ait bulgular adına “Normal, arada sırada otomobile biniyordu” ifadesini kullanmıştı.
İDDİALAR BİR HAYLİ ÇARPICI
Alınan örneklerin aracın şoför koltuğundan alındığı ve örneklerin idrar, kusmuk ve kan dokusu olduğu iddialar arasında.
ANNEYE AİT İFADEYE ULAŞILDI
Gelişen olayların ardından anne ifade verdi: “Erkekler o gün köyde değilmiş ya muhtar saat 06.30’da köyde görülmüş, sizden biri gördü mü?” sorusuna anne çelişkili kelimeler kullandı.
Narin’in annesinin ifadesi ise böyle:
“Hayır ben muhtarı gördüm. Saat kaç bilmiyorum, ben aşağıya gittim şartelimi kapattım, baktım muhtar amcasıyla birlikte orada oturuyorlar. Evinde oradaydılar. Muhtar tarlaya gidiyor, çiftçidir üstü başı her zaman çamur.
JANDARMAYA VERDİĞİ İFADEDE DE “GÖRMEDİM” DİYEREK BİLDİRMİŞ
Jandarmaya da dedim, ben ilk başta hatırlamadım. Sonra dışarı çıktım, aklım başımda olmadığını söyleyip gördüğümü söyledim. Narin’i 6.30’da amcasının yanında gördüm. Dinomomu açıp sonra balkonumu yıkadım.”