enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0660
EURO
38,0679
ALTIN
2.834,54
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

Masterchefte Diskalifiyemi Oluyo


MasterChef’in ilk turunda Bursa Şeftalisi, Çanakkale Lapseki şeftalisi ve yatsı şeftali ile yaratıcı bir tabak hazırlanması istendi. Ana kadroya seçilecek isimlerin seçildiği yarışmada yedeklerden ana kadroya geçecek 4. yarışmacıyı bu tabaklar belirledi. Ancak Somer Şef yaptığı açıklamayla, 2 kişinin kural ihlali yaptığını ve bu nedenle elendiğini söyledi.
KURAL İHLALİ GECEYE DAMGA VURDU
Somer Şef, “Çok üzgünüz. 11 arkadaşımız yemek yaptı fakat kural ihlali yapan bir değil iki arkadaşımız var. Bu iki arkadaşımızın yemeğini maalesef kurallardan dolayı tadamıyoruz. 12. kural çok açık bir şekilde diyor ki ‘Şefler sıfır dediğinde yemeğiniz ya tahtanın üzerinde ya da paslanmak çeliğin üzerinde olacak’, ocak yemeğin bırakılabileceği bir yer değildir” şeklinde konuştu.
Erim, “Nasıl böyle bir hata yaptım inanın bilmiyorum. İlk defa belki de bu kadar susuz kalarak bir tabak çıkartmak istedim, emindim de tabağımdan ama hayırlısı bu demekten başka çarem yok” diye açıklama yaptı. Kremayı parmağıyla ağzına götürdükten sonra ellerini yıkamayarak servis yapan Enes de kural ihlali yapması nedeniyle elendi.
Yudum, Bera, Sercan ve Bartu ise ‘yuvarlama’ yemeği ile ilk turdan ikinci tura geçen yarışmacılar oldu. oldu. Ana kadroya giren 4. yarışmacı ise Yudum oldu.
Odatv.com