enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0724
EURO
38,0724
ALTIN
2.832,80
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

Tepkilerin Odağı Olan Erbaş Geri Adım Attı


Hutbelerinde Atatürk’e yer vermeyerek tepkileri çekmişti. Bu kez Cuma namazının hutbesinde Ulu Önder Atatürk’ün adının hutbede geçmemesi sebebiyle tepkilerin hedefi haline gelen Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 30 Ağustos etkinlikleri kapsamında Külliye’de düzenlenen törende bu konuda bir adım attı. Erbaş, törende Atatürk için dualar edince görenler bir hayli şaşırdı.
Cuma hutbesinde Atatürk’ün isminin geçmemesi üzerine eleştirilerin odağı haline gelen Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 30 Ağustos etkinliklerinde Külliye’de yapılan törende Atatürk için dua etti.
ATATÜRK’ÜN ADINA CUMA HUTBESİNDE YER VERMEDİLER
Diyanet İşleri Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ismini anmıştı. Ancak, Cuma hutbesinde Atatürk’ün adının geçmemesi sebebiyle Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, eleştirilerin merkezine yerleşti.
FAKAT KÜLLİYE’DE ERBAŞ, ATATÜRK İÇİN DUA ETTİ
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü münasebetiyle Külliye’de gerçekleştirilen törende dikkat çekici anlar yaşandı. Ali Erbaş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk için de dua etti.
İMAMOĞLU BİR HAYLİ KIZDI: “KİME HİZMET ETTİĞİ BELLİ DEĞİL”
Cuma namazından çıktıktan sonra bu konu hakkında gazetecilere açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Topraklarının işgaline dur diyen komutanı, vatanını kurtaran insanı anmıyorsun. Diyanet İşleri Başkanı bu ülkenin milli duygularını taşıyan bir insan değil. Allah onu ıslah etsin. Kime hizmet ettiği belli değil. Bu milletin inancını da mahvetti” ifadelerini kullandı.