enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0213
EURO
38,0053
ALTIN
2.831,63
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

İstanbulda akıllara durgunluk veren olay


Arnavutköy Taşoluk Mahallesi Eslem Sokak’ta yaşanan olayda, 35 yaşındaki Serpil Gül, babası Harun Gül ile birlikte yaşayan çocuklarını ziyaret etmek üzere Arnavutköy’deki evine gitti.
Harun Gül, Serpil Gül’e çocuklarını göstermeyince aralarında bir tartışma çıktı. Tartışma sokağa kadar taştı ve Serpil Gül, eşi Harun Gül’den kaçarken ayağı takılarak yere düştü. Bu sırada Harun Gül havaya ateş açtıktan sonra Serpil Gül’ü b-a-ş-ı-n-d-an ta-b-a-n-c-ayla vu-r-a-rak -a-t-e-ş etmeye devam etti.
Olayı gören çevredeki insanlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Yapılan ihbar üzerine bölgeye hem polis hem de sağlık ekipleri yönlendirildi. Polis ekipleri olay yerine ulaştığında, Harun Gül’ün e-ş-i-nin başında beklediğini gözlemledi.
Serpil Gül’ün e-şi tarafından sokakta vurulma anları komşular tarafından cep telefonlarıyla an be an kaydedildi. Kayıtlarda, Serpil Gül’ün eşi Harun Gül’den kaçmaya çalışırken ayağının takıldığı ve yere düştüğü anlar net bir şekilde görüntülendi.
Görüntülerde, Harun Gül’ün elindeki s-i-l-a-h-la e-ş-i-ni yakalamaya çalıştığı görülüyor. Ardından, s-a-l-dırgan Harun Gül, yere düşen Serpil Gül’e iki el a-t-e-ş ediyor. Harun Gül’ün s-i-l-ahı kısa bir süre arızalanıyor. S-i-lahı yeniden doğrultan Harun Gül, yerdeki Serpil Gül’e bir el daha a-t-e-ş ettikten sonra si-l-ahı kendi kafasına tutuyor.