enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0660
EURO
38,0679
ALTIN
2.834,54
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

Meteoroloji u’yardı: Sel, su baskını, dolu yağışı ve fırtınaya d!kkat


Meteoroloji il il uyardı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre, İstanbul ve Ankara da dahil olmak üzere yurdun büyük bir bölümünde sağanak yağışlar bekleniyor. Uzmanlar vatandaşların dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.
İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzey ve doğu bölümleri, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile İstanbul, Malatya ve Hakkari çevrelerinde yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Diğer bölgelerde ise az bulutlu ve açık bir hava öngörülüyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayımladığı hava durumu raporuna göre, Türkiye’nin kuzey, iç ve güney bölgelerinde parçalı bulutlu hava hakim olacak.
Özellikle Sinop, Samsun ve Ordu çevrelerinde yağışların yerel olarak kuvvetli, Samsun’un doğusunda ise çok kuvvetli ve şiddetli olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın Marmara’nın güneybatısı ile Kuzey Ege’de kuzey yönlerinden, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda ise kuvvetli (40-60 km/saat) eseceği öngörülüyor.
Hava sıcaklıklarının biraz düşerek, yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.
Rüzgar, genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara’nın güneyi ve Ege kıyılarında ise kuzeyli; doğu kesimlerde ise güneyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.
KUVVETLİ SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI BEKLENEN İLLERİMİZ ŞU ŞEKİLDEDİR..
Sinop, Samsun ve Ordu çevrelerinde beklenen kuvvetli yağışlar nedeniyle oluşabilecek olumsuz durumlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.
İŞTE İL İL HAVA DURUMU
Marmara: Parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava hakim olacak. Özellikle İstanbul çevrelerinde öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Bölgenin güneyinde ise kuzeyli rüzgarların kuvvetli eseceği tahmin ediliyor.
Yağış beklenen illerimiz ise :
Yağış beklenen iller şunlar:
İstanbul
Afyonkarahisar
Adana
Hatay
Isparta
Ankara
Eskişehir
Yozgat
Bolu
Kastamonu
Sinop
Zonguldak
Amasya
Artvin
Samsun
Trabzon
Ordu
Erzurum
Kars
Malatya
Hakkari