enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0723
EURO
38,0688
ALTIN
2.832,42
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

MasterChef Veda Eden


MASTERCHEF HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?
1. Aday: Ümmühan
2. Aday: Nevzat
3. Aday: Zübeyde
4. Aday: Çağlar
5. Aday: Ayşe
6. Aday: Alper
7. Aday: Ezgi
EN SON KADROYA KİM GİRDİ?
MasterChef’te 23 Ağustos cuma akşamı ana kadroya giren 3. yarışmacı açıklandı. Şefler, yarışmacılardan ilk etapta sufle yapmasını istedi. İkinci tura geçebilen yarışmacılar sırasız bir şekilde; Akın, Bera, Ensar, Bartu ve Adel oldu.
İkinci etapta keçi peyniri verilerek yaratıcılık tabağı beklendi. Gecenin en başarılı tabağını çıkarmayı başararak ana kadroya giren isim ise Akın Kızıltaş oldu.
Pazar günü yapılacak eleme gecesinde bir yarışmacı daha hayallerine veda edecek
Bu gece elemede kim veda edecek peki
YARATICILIK OYUNU OYNANDI
Siyah sarımsakla yarışmacılar yaratıcılıklarını kullandılar. Ezgi ve Ayşe iddialı konuşmalar yaptı.
Ümmühan, ”Burada olmayı hak etmiyorum. Onur’un beni potaya göndermesi profesyonelce bir karar değil.” cümlelerini belirtti.
Ezgi, ”Buralar benim yerim. Yaratıcılıkta yukarıya çıkarım.” derken Zübeyde ise ”Tamamen hata yapmamam lazım. Profesyonel bir hayatın parçası.” diye ekledi.
Çağlar, ”Burada olmayı hak etmeyi düşünmüyorum. Güzel performans sergiledim. İki tabağım da geçti.” diye ekledi.Alper, ”Burada yemek yapmıyoruz biz, iradeler savaşıyor. Demir iradeli olacaksın. Ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin.” ifadelerini kullandı.
Son 4’de en iyi tabak Ayşe’nin oldu
MasterChef’e bu hafta veda eden yeni isim Ümmühan oldu
MasterChef’te kim elendi merak ediliyordu. 3. haftada dikkat çeken isimlerden Ümmühan başarılı bulunmadı ve yarışmaya veda etti.
Ümmühan sosyal medyadan yaptığı açıklamada” Masterchef 2024 yolculugumun sonuna geldim. Herkese çok teşekkür ederim. Başta ailem ve kızım olmak üzere beni destekleyen, eleştiren herkese saygım sonsuz. Bundan sonra attığım adımlar daha sağlam ve emin adımlar olacak. Mesleğimi 9 sene ara verip buraya kadar gelmek bile benim için güzeldi. Ekip arkadaşlarımın anlayışı şeflerimin bilgileri için çok teşekkür ederim” dedi.
Ümmühan’ın elenme sonrasında arkadaşlarının yanına dönmesi ve sonrasındaki tavrı dikkat çekti.
Kuliste onu bekleyen arkadaşlarına tek tek sarılan Ümmühan, giderken yalnızca bir kişiye veda etmedi. O isim daha önce gerildiği Beyza’ydı.
Yarışmada kavga eden ikilinin birbirine sarılmaması sosyal medyada izleyicilerden yorum aldı. Ümmühan’ın ayağa kalktığı halde Beyza’yı es geçmesi eleştirildi.
Sosyal medyada “Kinci ve kıskanç”, “Ya ikisi de sarılmadı”, “Beyza kalktı ama ne yapsın zorla mı sarılsın”, “İkisi de profesyonel değil”, “Beyza alkışladı ama Ümmühan kinci davrandı” yorumlar yapıldı.