enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
22°C
İstanbul
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

Meral Akşener Uzun Zamandır Yoktu


İYİ Parti’nin eski Genel Başkanı Meral Akşener’in, genel başkanlık görevini sonlandırmasının ardından, çalışmalarına devam etmek üzere Çankaya’da yeni bir ofis kiraladığı öne sürüldü.
İYİ Parti’nin eski Genel Başkanı Meral Akşener’in, genel başkanlık görevini sonlandırmasının ardından çalışmalarına devam etmek amacıyla Çankaya’da yeni bir ofis kiraladığı ileri sürüldü. İsmail Saymaz’ın verdiği bilgilere göre, Akşener’in yeni ofisi Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) oldukça yakın bir yerde yer alıyor ve Akşener, taşınma sürecine bugün başlamış durumda.
CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞMESİ
Eski İYİ Parti Lideri Meral Akşener, 5 Haziran’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile beklenmedik bir toplantı yapmıştı. Bu görüşmenin ardından, Akşener’in siyasi adımları ilgiyle izleniyor. Genel başkanlık görevini bıraktıktan sonra saç rengini değiştiren Akşener, bu yeni değişiklikle dikkatleri çekmeyi başardı.
KULİSDEN DİKKAT ÇEKEN BİLGİLER
Görüşmeye ilişkin dikkat çekici kulis bilgileri de ortaya çıkmaya başlamış durumda. Söylenenlere göre, Akşener’in yeni anayasa sürecine destek vereceği ve bu süreçte 5 İYİ Partili milletvekilinin AK Parti’ye katılacağı öne sürülüyor. Bu gelişmeler, siyasi ortamda önemli bir hareketliliği gösteriyor gibi.
Meral Akşener’in yeni ofisinde hangi faaliyetleri gerçekleştireceği ve bu adımın siyasi geleceğine nasıl bir etki yapacağı hala belirsizliğini koruyor. Akşener’in bu stratejik hareketinin siyasi dengeleri nasıl etkileyeceği ise zaman içinde anlaşılacak.