enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0030
EURO
38,0243
ALTIN
2.831,41
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

Diyarbakırda Kaybolan Narinden Haber Var


Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde 2 gün önce öğle saatlerinde gittiği Kur’an kursundan ayrıldıktan sonra kaybolan Narin Güran’ı (8) arama çalışmaları sürerken; Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, Sur Kaymakamı Asım Solak ve Hazro Belediye Başkanı Fuat Mehmetoğlu, aileyi ziyaret etti. Vali Zorluoğlu, ziyarette İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı arayarak Narin’in babası Arif Güran ile görüştürdü.
Güran, kızını arama çalışmalarında verdiği destekten ötürü Bakan Yerlikaya’ya teşekkür etti. Ekiplerin seferber olarak kızını aradığını ifade eden Güran, “Sayın Bakanım Rabb’im sizden razı olsun. Emniyetimiz, valimiz, jandarma komutanımız nefes almadan arıyorlar ama bir türlü bir ipucu bulamadık. Rabb’im devletin eksikliğini vermesin. Bizim burada sahipsiz olmadığımız bellidir, devlet yanımızdadır” dedi.
NARİN’İN KAYBOLDAN ÖNCE SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde 2 gün önce öğlen saatlerinde gittiği Kur’an kursundan ayrıldıktan sonra kaybolan Narin Güran’ı (8) arama çalışmaları sürerken, küçük çocuğun kaybolmadan önceki son görüntüleri ortaya çıktı.
21 Ağustos tarihinde saat 15.15’teki görüntülerde Narin’in 4 arkadaşıyla yürüdüğü ve ardından ayrılarak tepe yolunu kullanıp eve doğru gittiği yer aldı.
“O TERLİK NARİN’İN DEĞİL”
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde 2 gün önce öğle saatlerinde gittiği Kur’an kursundan ayrıldıktan sonra kaybolan Narin Güran’ın halası Azize Kaya, okulun güvenlik kamerasına baktıklarında sadece yukarı çıktığını, ondan sonra herhangi bir iz bulamadıklarını söyleyerek, “Narin, annesine aç olduğunu, yemek yedikten sonra kursa gideceğini, oradan da Mersin’den tatilden dönen amcasını özlediğini, ziyarete gideceği söyleyince annesi yemek verip gönderdi. Narin’in gidişi oldu, gelişi olmadı. Okulun güvenlik kameralarına baktıklarında Narin, yukarı çıktıktan sonra hiçbir iz yok. O terlik Narin’in değil. Numaralar farklı çıktı. Narin akıllı, iyi ve küçük bir kızdır. Kimseye zararı olmayan bir kızdır. Herkesin desteği var. Herkes onu arıyor. Allah herkesten razı olsun. Devletimizden razı olsun. İnsanlar Narin’i bulsunlar ne isteseler vereceğiz. Sadece bunu istiyoruz. Bir anne ve babanın ciğerini yakmasınlar” dedi.
DEVLETİMİZ 2 GÜNDÜR NARİN İÇİN SEFERBER OLMUŞ’
Babaanne Süheyla Güran ise güvenlik güçlerinin her şeyi yaptığını fakat Narin’in hala bulunamadığını belirterek, “Narin’in bulunması için dünyayı önümüze almışız. Biz kızımızı çok istiyoruz. Devletimiz 2 gündür Narin için seferber olmuş. Allah hepsinden razı olsun. Devlet şu ana kadar her şey yaptı ama hala kızımızı göremedik” diye konuştu.