enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0724
EURO
38,0724
ALTIN
2.832,80
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

Kova Dolunayı burçları nasıl etkileyecek?


Merkür Retrosu ay sonuna kadar devam ediyor. Şans oyunları, riskli yatırımlar, tutarsız harcamalar, sorumluluktan kaçan davranışlar sizin için ileriye dönük olumsuzluklar doğurabilir. Bu yüzden kendi emeğinizle ve gerçek bir şeyler uğraşmalı, gözünüzü yanlış ve sahte olandan ayırmalısınız. Temmuz ayının son 15 gününde yaşadıklarınız, aldığınız kararlar, koyduğunuz hedefleri yeniden gözden geçirin. Geçen ay başlattığınız işler, kurduğunuz hayallerle alakalı bir revizyona gitmeniz gerekebilir. Değişikliğe ve düzenlemeye açık olduğunuzda, retro bitiminde süreç sizin lehinize ilerleyebilir.
19 Ağustos’ta Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Hedeflerinizi ve hayata geliş amacınızı sorgulayabilirsiniz. Yeni bir aşk hikayesi hayatınıza dahil olabilir. Bu aşk hikayesi sizlerin yaşamında sizin hayata olan bakış açınızı değiştirecek yönde olabilir. Belki de çok istediğiniz o Aşk’a yaklaştınız ama şu an siz korkup biraz geri çekilmek istiyor olabilirsiniz. Bunu yapmayın. Yaratıcılığınızı manipüle etmemelisiniz. Sizi neşelendirecek ve keyiflendirecek organizasyonlar içerisinde olmalısınız. Dostluk ve arkadaşlık kavramlarını tamamen tanımlayacağınız bir dönem. Geleceğinizle ilgili planlarınızı gerçekleştirmek adına önünüze harika fırsatlar gelebilir. Bunları mutlaka değerlendirin.
Hayatınızda sosyal alanda devrimler yaratabilirsiniz, revize edebilirsiniz. Belli ki bir değişikliğe ihtiyacınız var, sürekli gördüğünüz yüzleri görmekten sıkılmış ve yeni dostluklara, arkadaşlıklara yelken açmak isteyebilirsiniz. Şu dönem hayatınızda daha önce yapmadığınız, kişisel anlamda tabularınızı yıkmak isteyeceğiniz bir süreçten geçiyor olacaksınız. Evinizde, yaşadığınız yerde huzur bulmak daha kolay olabilir. İlişkilerinizi ve hedeflerinizi gözden geçiriyorsunuz. İdealleriniz ve bulunduğunuz nokta arasındaki farklar netleşiyor. Kendinizle kalmanız kafanızı toplamanızı sağlayabilir.