enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0660
EURO
38,0679
ALTIN
2.834,54
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

Can Almaya Devam Ediyor


Yeni Delhi: Hindistan, aşırı sıcaklar nedeniyle büyük bir krizle karşı karşıya. Ülkenin farklı bölgelerini etkisi altına alan sıcak hava dalgası, 43…
Yeni Delhi: Hindistan, aşırı sıcaklar nedeniyle büyük bir krizle karşı karşıya. Ülkenin farklı bölgelerini etkisi altına alan sıcak hava dalgası, 43 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Sıcaklıkların 52,9 dereceye ulaştığı başkent Yeni Delhi’de bir işçi hayatını kaybetti. Yetkililer, ölü sayısının artmasından endişe ediyor.
Sıcaklık Rekoru Kırıldı
Çarşamba günü Yeni Delhi’de ölçülen 52,9 dereceyle tüm zamanların sıcaklık rekoru kırıldı. Bu aşırı sıcaklık, 40 yaşındaki bir işçinin hayatını kaybetmesine yol açtı.
Farklı Bölgelerde Can Kaybı
Başkentte yaşanan trajik olayın yanı sıra, Bihar eyaletinde 19, Odisha’da 10, Jharkhand’ta 4, Madhya Pradesh ve Uttar Pradesh’te 2’şer, Rajasthan’da ise 5 kişi hayatını kaybetti. Bihar’daki ölümlerden 10’u seçim görevlisiydi.
Endişeler Artıyor
Sıcak hava dalgasının etkisinin devam etmesi, ölü sayısının daha da artmasına yönelik endişeleri artırıyor. Yetkililer, halkı serin kalmaları için gerekli önlemleri almaları konusunda uyarıyor.
Sıcak Hava Dalgası Ne Zaman Bitecek?
Sıcak hava dalgasının ne zaman biteceği tam olarak bilinmiyor. Meteorolojik yetkililer, önümüzdeki günlerde sıcaklıkların yüksek seyretmeye devam edeceğini ve muson yağmurlarının Temmuz ayına kadar başlamasının beklenmediğini açıkladı.