enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0660
EURO
38,0679
ALTIN
2.834,54
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

13 İlimiz için Sarı Kodlu Alarm


Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni 21 Ağustos hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Rapora göre, hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor ve sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi öngörülüyor. Ancak bazı bölgeler için kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldı. Peki, bugün hava nasıl olacak?
Son tahminlere göre, Türkiye’nin kuzeybatı kesimleri ile Doğu Anadolu’nun doğusu parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak. Hakkari ve Van’ın doğu kesimlerinde, öğleden sonra ise Marmara’nın güneyi, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Kütahya, Eskişehir, Çankırı ve Sinop çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Özellikle Bolu, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde yağışların yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.
Kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji, öğle saatlerinden sonra Bolu, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde beklenen yerel kuvvetli yağışlara karşı vatandaşları uyararak, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi.
Bu bölgelerde yaşayanların sel, su baskını ve ani taşkın gibi risklere karşı hazırlıklı olmaları gerektiği vurgulandı.
Bugün hava nasıl olacak?
MARMARA
Parçalı ve az bulutlu, yer yer çok bulutlu, Tekirdağ ile öğle saatlerinden sonra batısının yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
EDİRNE °C, 37°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı
İSTANBUL °C, 31°C
Parçalı ve az bulutlu
KIRKLARELİ °C, 34°C
Parçalı bulutlu
KOCAELİ °C, 33°C
Parçalı ve az bulutlu
EGE
Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kütahya çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
AFYONKARAHİSAR °C, 34°C
Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu
İZMİR °C, 34°C
Az bulutlu ve açık
MANİSA °C, 37°C
Az bulutlu ve açık
MUĞLA °C, 33°C
Az bulutlu ve açık
AKDENİZ
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
ADANA °C, 35°C