enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0660
EURO
38,0679
ALTIN
2.834,54
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

Gözlerden Çok Uzak Yaşıyordu: İlginç Gerçek Ortaya Çıktı


Müge Anlı’nın kızı Lidya’nın son hali görenleri şaşırttı! Gittikçe annesine benziyor…
Geçtiğimiz ay İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile hayatını birleştiren Müge Anlı’nın Burhan Akdağ ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Lidya Müge Akdağ’ın son hali dikkat çekti. Sosyal medyada 19 yaşındaki Lidya’nın büyüdükçe annesine benzediği yorumları yapıldı.Uzun yıllardır ATV ekranlarında program yapan Müge Anlı, bir süredir özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Özel hayatını her daim gözlerden uzak tutan Anlı, programında İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile birlikte olduğunu söyledi. Anlı açıklamasının ardından 25 Haziran’da Yüzbaşıoğlu ile nikah masasına oturdu.
KIZI, ANNESİNE BENZETİLDİ
Karar’da yer alan habere göre, bir süredir özel hayatıyla konuşulan Müge Anlı, bu sefer de gözlerden uzak büyüttüğü kızı Lidya Müge Akdağ ile gündeme geldi. Anlı, Burhan Akdağ ile evliliğinden dünyaya gelen kızını sır gibi saklıyor. 2002 doğumlu olan Lidya Müge Akdağ, Koç Üniversitesi’nde hukuk bölümünü okuyor. Annesi gibi sarı saçları olan Akdağ’ın son hali ortaya çıktı. Genç kızın son görüntüsü ise Müge Anlı’ya benzetildi.İşte Müge Anlı’nın kızının son hali:
Efe Anlı kimdir, kaç yaşında? Müge Anlı’nın kardeşi Mert Efe Anlı ile ilgili bilgiler..Müge Anlı’nın erkek kardeşi Mert Efe Anlı’nın hayatı zaman zaman merak ediliyor. Müge Anlı’nın daha önce canlı yayında kardeşiyle ilgili şu açıklamayı yapmıştı; “Buradan şimdiden söylüyorum, bana bir şey olursa bakım evine gideceğim, bana da oğluşum Efe baksın, kız daha küçük.” dedi.
MERT EFE ANLI KİMDİR?
Müge Anlı’nın geçtiğimiz dönemlerde programda Mert Efe’den bahsetmesi, adını kendisinin koyduğunu ve hastanede diğerleriyle güzel çirkin karşılaştırması yaptığını söylemesi üzerine izleyiciler araştırma yapmaya başladı. Programında kısa süre önce kardeşinden bahseden Müge Anlı, “Onun adını ben koydum, bütün hastanede ‘bizimki güzel, sizinkisi çirkin” diye gezdirdiğim benim bebeğim, güzel oğlum.” demişti. Mert Efe Anlı’nın Müge Anlı’nın erkek kardeşi olduğu biliniyor. Mert Efe Anlı, ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programının editörlüğünü üstleniyor.