Swarm Hesabı Nasıl Silinir?

Swarm Hesabı Nasıl Silinir?

Yer bildirimi uygulamalarından olan Swarm uygulaması son dönemlerde getirmiş olduğu kendine has özellikler sayesinde artık günümüzde en çok kullanılan uygulamalar haline gelmiş bulunmaktadır. Artık sizlerde gitmiş olduğunuz mekanlarda yer bildirimi yaparak yeni indirimlerden faydalanabilir ve arkadaşlarınız ile nerede olduğunuzu çok kolay bir şekilde paylaşabilirsiniz. 2017 yılında bu kadar kısa sürede popüler bir hale gelen Swarm’da bugün sizlere nasıl hesabınızı silebileceğinize dair bilgiler vermek isterim, 2017 yılında Swarm hesabı nasıl silinir? Telefonunuzdan swarm hesabını silmek mümkün değildir.

Bu yüzden hesabınızı silmek için bilgisayarınızdan giriş yapmanız gerekmektedir. Birçoğunuzun bildiği üzere swarm aslında Foursquare uygulamasıdır. Swarm hesabını silmek için bilgisayarınız dan Foursquare.com a girmelisiniz. Siteye girmek için swarm kullanıcı adınızı ve şifrenizi kullanmalısınız eğer kullanıcı adınızı hatırlamıyorsanız mailinizi girmek de yeterli olacaktır, daha sonra ise seçenekler arasından Delete Account’ bölümüne tıklamalısınız. Bu bölüme tıkladığınız zaman uygulama size neden swarm hesabınızı silmek istediğinizi soruyor, kendinize uygun cevabı verdiğiniz ve onayladığınız zaman swarm hesabınız otomatik olarak siliniyor. Aynı zamanda swarm hesabınızı kapattıktan sonra tüm bilgileriniz geri dönüşü olmayan bir şekil de silinmiş olacaktır.

Swarm Hesabını Adım Adım Silmek

  1. Swarm hesabınızı telefonunuzdan silmek istiyorsanız bunun için masaüstünü göster özelliği olan bir tarayıcı kullanmanız gerekmektedir, bunun için herkes genel olarak Chrome tarayıcısını tercih etmektedir. Sizlerde Chrome tarayıcısını açınız ve adres satırı kısmına https://tr.foursquare.com/login?continue=%2Fdelete_me linkini kopyalayıp yapıştırınız.
  2. Linki yapıştırdıktan sonra sizden swarm bilgileriniz istenilecektir buradan kullanıcı adınızı ve şifrenizi kullanarak sisteme giriş yapınız.
  3. Giriş yapma işleminiz başarılı bir şekilde sonuçlandığında Delete Account bölümünden Swarm hesabınızı hemen silebilir ve sizlerde Swarm uygulamasından uzaklamış olursunuz.

Swarm Hesabımı Silince Yer Bildirimleri Silinecek Mi?

Swarm hesabınızı sildiğiniz vakit hesabınıza ait olan bütün bilgilerin birçoğu kalıcı olarak silenecektir, yani Swarm hesabınızda yapmış olduğunuz yer bildirimleri, paylaşmış olduğunuz fotoğraflar ve diğer beğendiğiniz yer bildirimleri de otomatik olarak silinecektir.

Bir önceki yazımız olan Swarm'da DM Nasıl Atılır? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

En Son Eklenenler

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.